Kosovë

Kosovë

Këta janë kandidatët e Alternativës për deputetë

Publikuar më 19 Maj 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Subjekti më i ri politik Alternativa e cila pak ditë më parë i është bashkuar në koalicion parazgjedhor LDK-së dhe AKR-së, në këto zgjedhje kandidon me dhjetë kandidatë për deputetë.

Telegrafi ka siguruar listën e emrave të kandidatëve për deputetë të Alternativës, ku e para radhitet Mimoza Kusari-Lila, e pasuar nga Ilir Deda, ish-kryetari i Agjencionit Kundër Korrupsion, Hasan Preteni dhe të tjerët.

Këta janë emrat e plotë:

1. Mimoza Kusari - Lila
2. Ilir Deda
3. Hasan Preteni
4. Kastriot Jahaj
5. Reshat Nurboja
6. Nehat Emërllahu
7. Albert Lila
8. Edi Puka
9. Flutura Bektashi
10. Arbërore Riza.