Kosovë

Kosovë

Mbahet konferencë për ‘terapinë e dhimbjes’

Publikuar më 13 Tetor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Asociacioni Shëndetësore Profesional në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë së Kosovës dhe bashkëpunëtorë tjerë, organizojnë konferencën e 7-të ndërkombëtare për terapinë e dhimbjes.

Në hapjen solemne të konferencës janë ftuar te marrin pjesë, Uran Ismaili, ministër i Shëndetësisë së Kosovës, Ramadan Muja, kryetar i Prizrenit, profesorë të vendeve të ndryshme, si nga Danimarka, Izraeli, Turqia, Maqedonia, Shqipëria, Zvicra, etj., përfaqësues të institucioneve të ndryshme shëndetësore të Kosovës dhe Shqipërisë, përfaqësues të policisë dhe të KFOR-it.