Kosovë

Kosovë

Me marsh kundërshtohet Projektligji për Financimin e Subjekteve Politike

Publikuar më 17 Qershor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Organizatat e shoqërisë civile janë duke marshuar për të kundërshtuar Projektligjin për Financimin e Subjekteve Politike, i cili sipas tyre nuk është konform frymës kushtetuese dhe cenon standardet ndërkombëtare për financimin e partive politike, e në veçanti rekomandimet e Komisionit të Venedikut.

Marshimi ka filluar nga sheshi 'Skënderbeu' dhe kanë vazhduar tek selia e partisë së AAK-së.

Më pastaj do të vazhdojnë në selitë e partive të tjera politike.