Kosovë

Kosovë

Mustafa: Kosova po e thellon bashkëpunimin me NATO-n

Publikuar më 19 Qershor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, priti në takim zëvendësndihmës sekretarin e  Përgjithshëm të NATO-s për Operacione, John Manza.

Kryeministri Mustafa dhe Manza kanë biseduar për procesin e thellimit të bashkëpunimit ndërmjet NATO-s dhe Kosovës, si dhe për zhvillimet tjera aktuale politike dhe të sigurisë në Kosovë.

Në këtë kontekst, kryeministri Mustafa theksoi rolin e rëndësishëm si dhe besimin që gëzon KFOR-i në Kosovë.