Kosovë

Kosovë

Ndarja buxhetore për 2020-n zgjatet për muajin mars

Publikuar më 13 Shkurt 2020

Artikuj të ngjashëm

Me 100 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar që ndarja buxhetore për vitin 2020 të zgjatet për muajin mars, pas kërkesës së ministrit të Financave, Besnik Bislimi.

Seanca e Kuvendit nis nën tingujt e muzikës së Nexhmije Pagarushës

Nën tingujt e muzikës së së ndjerës Nexhmie Pagarusha, ka nisur seanca e sotme në Kuvendin e Kosovës.

Në sallë, të pranishëm janë 97 deputetë, raporton KTV.

Kjo u bë për ta nderuar Pagarushën.