Kosovë

Kosovë

Nis ceremonia zyrtare për shënimin e 20 Vjetorit të Hyrjes së Trupave të NATO-s në Kosovë

Publikuar më 12 Qershor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Në shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë ka nisur ceremonia zyrtare për shënimin e kësaj date.

Ceremonia po mbahet në sheshin "Skënderbeu", ku përveç personaliteteve vendore,  po marrin pjesë edhe ish-presidenti amerikan Bill Clinton, ish-sekretarja amerikane e shtetit Madeline Albright, ish-komandanti i NATO-s gjenerali Wesley Clark, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta e  shumë të tjera personalitete nga vendi dhe bota.