Kosovë

Kosovë

Sot ditë pushimi në Gjakovë (Dokument)

Publikuar më 14 Qershor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini ka marrë vendim që 14 qershorin, ditën e Çlirimit të Gjakovës ta shpallë ditë pushimi.

Ky pushim vlen për të gjitha institucionet lokale dhe ato arsimore në komunën e Gjakovës.

Sipas dokumentit në faqen zyrtare të komunës së Gjakovës, Gjini ka marrë këtë vendim duke pasur për bazë ligjin për vetëqeverisje lokale.