Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

"Dyshet fantastike" në muzikë

Publikuar më 21 Prill 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

"S'jena mo", "E boj nxet", "Na jena njo", "Shopping" e "Pom pëlqen" janë vetëm disa nga hitet të realizuara mes dysheve të suksesshme muzikore në skenën shqiptare.

Duetet gjithmonë kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë në trend, gjë të cilën po e praktikojnë vazhdimisht këngëtarët.

Gjithsesi, fati jo gjithmonë do që të godasin me duete, por për dikë edhe po.

Madje, sukseset kanë çuar deri te një bashkëpunim tjetër mes emrave të njëjtë, e që në disa raste ia kanë qëlluar prapë, e në disa të tjera jo.

Cilat janë dyshet që kanë dëshmuar se ia kanë qëlluar me projektet e tyre, sipas "Express" të KTV-së: