Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Duda Balje prezanton familjen (Foto)

Publikuar më 16 Maj 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Këtë e kishte bërë në ditën e diplomimit të djalit të saj, ku ajo kishte veshur një fustan teje të bukur dhe dukej si mos më mirë në krahët e bashkëshortit të saj.

Është deputete në Kuvendin e Kosovës por jo gjithmonë flitet për punën e saj. Ajo çka e karakterizon Duda Baljen është fiziku i saj. Ajo përfaqëson komunitetin boshnjak në Kuvendin e Kosovës dhe është nënë e tre fëmijëve.

Pamja e saj lirisht mund të cilësohet risi në parlamentin tonë ngase nuk na është dhënë rasti të shohim diçka që di të ofroj edhe show edhe pamje tërheqëse përveç politikës.

Thotë se komplimente merr edhe nga femrat por se shumica prej tyre i vijnë nga meshkujt.

"Komplimente zakonisht marr më shumë prej meshkujve",pati thënë ajo

Por a duhet të ndjehet xheloz bashkëshorti i saj?

"Burri im është xheloz, por është mësu me këtë situatë", tha ajo.

Bukuroshet ShqiptareDuda BaljeKuvendi i Kosovës