Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Këngëtarët që ia dolën pas pjesëmarrjes në gara për talente

Publikuar më 13 Korrik 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

"Express Summer" sjell një listë të këngëtarëve që ia kanë dalë pas pjesëmarrjes nëpër talent shou muzikor.

Disa prej tyre nuk kaluan as fazën e parë dhe sot janë emra të suksesshëm, e të tjerë kanë fituar, por sot nuk shihen askund.