Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Jolie: Nuk dua që të më pëlqejnë të tjerët

Publikuar më 14 Shtator 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ndodhet në një periudhë të turbullt si pasojë e divorcit me Brad Pitt dhe për herë të parë ka folur gjatë në një intervistë për New York Times.

Angeline Jolie hapet dhe flet edhe për imazhin e saj si personazh publik, por dhe për familjen.

"Fëmijët e mi janë miqtë e mi më të mirë dhe të vetmit që më interesojnë", thotë ajo.

Sa u takon kritikave që kanë shkuar aq larg sa kanë vënë në dyshim edhe shëndetin e vetë aktores së famshme, Jolie thotë se as kjo pjesë nuk i intereson.

"Nuk kërkoj që të më pëlqejnë në publik. As e kam kërkuar ndonjëherë këtë. Siç e thashë, për mua rëndësi ka që t'u pëlqej fëmijëve të mi", vijoi ajo.