Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Kosovarja i futet fuqishëm skenës muzikore të Turqisë

Publikuar më 11 Tetor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Skenës ndërkombëtare të muzikës i është shtuar edhe një kosovare. Këngëtarja që njihet me emrin artistik Asya Gashi (alias Laureta Gashi) javë më parë ka publikuar videoklipin e ri të këngës së titulluar 'Riya'.

Videoklipi me të cilin Gashi ka debutuar në skenën e muzikës në Turqi është publikuar më 15 shtator dhe i tëri është realizuar me produksion turk.