Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Orkestra 2 Korriku rikthen "Shkon e vjen" në nderim të Riza Bllacës

Publikuar më 06 Nëntor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Orkestra 2 Korriku ka publikuar projektin e ri që vjen në nderim të doajenit të muzikës popullore, Riza Bllaca.

Kënga e zgjedhur nga katërshja e njohur Faton Isufi, Fatos Kryeziu, Fatos Hoxha dhe Fatos Berisha është "Shkon e vjen".

Kjo është kënga e re e Orkestrës 2 Korriku, ndërsa më poshtë mund të gjeni këngën origjinale nga Bllaca: