Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Revoltohet Rozana Radi: Është e turpshme, mos luani bixhoz me artin e të tjerëve (Foto)

Publikuar më 08 Nëntor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Akademia KULT ashtu si çdo vit tjetër ka bërë përzgjedhjen e nominimeve për kategoritë e ndryshme nga fusha e artit dhe letërsisë.

Njëra ndër kategoritë që prezantohet në këtë mbrëmje është edhe çmimi për "Këngën më të mirë të vitit 2017".