Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Këshillat që çdo nënë duhet t'u japë vajzave të saj, sipas Angelina Jolie

Publikuar më 09 Shkurt 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

"Në jetë rëndësi ka ajo çfarë ju mendoni dhe mënyra se si ju logjikoni, dhe jo mënyra se si dukeni fizikisht. Eshtë e nevojshme që ju të zbuloni atë që realisht jeni, çfarë mendoni dhe për çfarë luftoni. Eshtë gjithashtu e nevojshme që ju të luftoni për veten, por edhe për të tjerët dhe të drejtat e tyre. Nëse i shërben të tjerve, atëherë ia vlen të jetosh".

Kjo është këshilla që aktorja e famshme u jep çdo ditë vajzave të saj.

Bëhet fjalë për Angelina Jolie, e cila në një intervistë për Elle ka zbulluar detaje të marrëdhënies së saj me vajzat Shiloh, Zahara dhe Vivienne.

Që pas ndarjes nga aktori Brad Pitt, Angelina i është përkushtuar totalisht fëmijëve të saj, duke theksuar se për momentin nuk ka nevojë për një partner të ri në jetën e saj.