Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Edhe motrat Hadid, vishen si motra

Publikuar më 17 Prill 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ato sigurisht që nuk janë grupi i parë i motrave që kopjojnë njëra-tjetrën në stilin e veshjes.

Bella dhe Gigi Hadid provuan se janë si çdo çift motrash të tjera të dielën kur ato dolën me të njëjtën stil veshjeje në ditën e tretë të Coachellas.