Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Rihanna dhe Drake s'janë më miq

Publikuar më 07 Maj 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Rihanna, e njohur si 'Bad Girl RiRi', ishte e ftuar në një intervistë për prestigjiozen Vogue.

Aty ka folur për bukurinë, gjithçka që ka të bëjë me mbajtjen e linjës së trupit dhe sigurisht, burrat.

Një nga pyetje që i ishin parashtruar Rihannas ishte edhe për Drake, dikur që e kishte shok të mirë e madje flitej se edhe kishin nisur një marrëdhënie dashurie.

"Nuk jemi më miq. S'kemi miqësi por s'jemi as armiq", ka thënë Rihanna.