Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Rama publikon “veprat e para të artit” të Zahos!

Publikuar më 03 Gusht 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama është duke i shijuar pushimet në bregdetit shqiptar.

Kohët e fundit ai ka publikuar në rrjete sociale foto apo video të ndryshme nga përditshmëria e tij. Këtë herë ai ka publikuar në Instagram vizatimet e Zahos ku shohim se i vogli ka trashëguar pasionin e të atit për artin.

Ato që dallojnë në këtë video të shkurtër janë vizatimet e një qenushi, një djalë me syze dhe mbreti i detit "Triton" në filmin e animuar Ariel.