Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Beteja ligjore mes Pitt dhe Jolie merr kahje të keqe

Publikuar më 10 Gusht 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Beteja ligjore e çiftit Brad Pitt dhe Angelina Jolie, ka marrë kahje të keqe.

Çifti që ende nuk e ka finalizuar shkurorëzimin, edhe pse po mundohet të qëndroj sa më diskret dhe larg syrit të publikut, nuk po arrijnë ti shmangen mediave botërore, transmeton Express i KTV-së.

Së fundmi po flitet për faktin se Jolie, në përpjekje për ta fituar kujdestarinë e plotë të fëmijëve, ka deklaruar në gjykatë se aktori Pitt nuk ka paguar alimentacion për fëmijët.

Por, burime të afërta të Brad-it e kanë mohuar plotësisht këtë gjë.