Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Ben Affleck dhe ish-gruaja Jennifer Garner kalojnë ditën bashkë

Publikuar më 02 Tetor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ben Affleck dhe Jennifer Garner janë parë sërish së bashku. Aktori 46-vjeçar dhe aktorja 46-vjeçare ishin të shoqëruar nga fëmijët e tyre, Violet dhe Samuel, të dielën në Pacific Palisades, California. Ben, i cili aktualisht po merret me shëndetin e tij në një qendër rehabilitimi, vendosi të kalonte një pasdite me familjen e tij.

Familja u duk e lumtur në shëtitjen e tyre të së dielës pasdite.