Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Jenna Dewan e Channing Tatum zyrtarisht po divorcohen

Publikuar më 28 Tetor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Shtatë muaj pas ndarjes së tyre, Jenna Dewan zyrtarisht është duke u ngarë me Channing Tatum.

Dewan paraqiti dokumentacionin për divorc të premten në Los Anxhelos. Në dosje, Dewan kërkoi kujdestarinë e përbashkët juridike dhe fizike të vajzës së tyre 5 vjeçare Everly si dhe kërkoi gjithashtu mbështetjen e fëmijëve.

Aktorja gjithashtu po kërkon që mbiemri i saj të ndryshoj nga Deëan-Tatum vetëm në këtë të parin. Tatum po kërkon gjithashtu kujdestarinë e përbashkët.