Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Halle Berry: Më 2019 dua të frymëzoj edhe më shumë njerëzit

Publikuar më 02 Janar 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Aktorja amerikane Halle Berry është e njohur si një nga ata njerëz që i kushton shumë kohë pamjes fizike dhe shëndetit.

Edhe në dekadën e gjashtë, forma e saj është e përsosur, dhe kohët e fundit deklaroi se pret edhe më shumë në vitin e ardhshëm. Shumë prej tyre janë të mendimit se edhe pse ka 52 vjet, aktorja duket si një 25-vjeçare, duke iu falënderuar dietës së disiplinuar dhe stërvitjeve të rregullta.

Halle rregullisht në Instagram befason fansat e saj me video të ndryshme ku ajo së bashku me trajnerin e saj personal kryen stërvitjet e kërkuara.

"Vendosni synime të vërteta për vitin e ardhshëm, shkruani ato diku, dhe varni në mënyrë që t'i mbani para syve tuaj, kështu që ju do të qëndroni të fokusuar gjatë gjithë vitit", tha aktorja.

Ajo përmes Instagramit u tha fansave se vitin e ardhshëm dëshiron të ketë muskuj të barkut, të rrisë intensitetin e ushtrimeve dhe t'i kushtojë edhe më shumë kohë vetes, transmeton KosovaPress.

"Të vrapoj më shumë, të mësoj artet e reja marciale dhe dua të frymëzoj edhe më shumë njerëz, në mënyrë që ata t'i përkushtohen vetes", ka thënë ajo.