Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Ylli më i njohur i YouTube, PSY ndërron imazhin

Publikuar më 04 Mars 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ylli më i famshëm i YouTube-s, PSY, i cili goditi gjithë planetin me hitin e tij "Gangnam Style" në vitin 2012, shtatë vjet pas suksesit të tij të madh, ka ndryshuar plotësisht imazhin e tij dhe tifozët që ndjekin punën e këngëtarit më të famshëm aziatik nuk kanë qenë në gjendje të besojnë se sa ka ndryshuar vitet e fundit.

PSY, në vitet e fundit, i kushtoi shumë kohë këngëve të reja dhe gjithashtu ndryshoi imazhin e tij, gjë që lidhet veçanërisht me stilin e flokëve.

Ajo që tifozëve më së shumti u ka rënë në sy është fakti se PSY ka humbur dukshëm në peshë dhe nuk duket më trashaluq simpatik, i cili me vallëzimin e tij origjinal mori zemrat e gjithë adhuruesve të tij.