Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

"Eagles" paralajmërojnë koncertet e plota "Hotel California" vetëm për Las Vegas

Publikuar më 04 Prill 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

"Eagles" do ta interpretojnë albumin e tyre të vitit 1976 "Hotel California" në tërësinë e tij gjatë dy koncerteve në MGM Grand Garden Arena në Las Vegas më vonë këtë vit.

Koncertet e 27 dhe 28 shtatorit njihen si performancat e vetme të bendit në Amerikën e Veriut në vitin 2019. Don Henley, Joe Walsh dhe Timothy B. Schmit do t'i bashkohen Vince Gill dhe Deacon Frey për koncertet, siç janë mbajtur që nga vdekja e vitit 2016 e anëtarit themelues Glenn Frey.

Për shkak se albumi "Hotel California" e ka një kohëzgjatje prej më pak se 44 minuta, Eagles do ta performojnë gjithashtu një set të hiteve më të mëdha në këto dy koncerte.

Tri nga këngët klasike të LP-së - "Hotel California", "Life in the Fast Lane" dhe "New Kid in Town" - u interpretuan në çdo ndalesë të turneut më të fundit të bendit dhe, me sa duket, në çdo koncert të "Eagles" që nga lansimi i albumit.

Sa për pjesën tjetër të këngëve të albumit "Hotel California", sipas Setlist.fm, "Try and Love Again" nuk është luajtur nga bendi që prej 5 nëntorit 1979, në Capital Centre në Landover, MD "Wasted Time" u dëgjua për herë të fundit më 21 nëntor 2005 dhe "Pretty Maids All in a Row" më 29 korrik 2015." The Last Resort "u interpretua në secilën prej tre shfaqjeve të bendit 2017 Classic East/West/Northwest, ndërsa "Victim of Love" u interpretua më 17 korrik 2018, shkruan KOHA Ditore.

Biletat për koncertet në Vegas do të dalin në shitje më 12 prill, ku çmimet fillojnë nga 179 dollarë (pa përfshirë tarifat e aplikueshme të shërbimit).