Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Televizioni shtetëror serb e njeh Kosovën të pavarur

Publikuar më 07 Korrik 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Televizioni shtetëror serb, RTS, gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë, ka shfaqur një hartë të Evropës, ku në të Kosova shfaqet si shtet i pavarur. Gjatë transmetimit, gazetarja ishte duke folur për një spital, i cili është bashkëpunim serbo-italian.

Ndaj këtij transmetimi të drejtpërdrejtë, kanë reaguar edhe mediat serbe, të cilat e kanë konsideruar skandal të televizionit publik.

Madje, në disa media shkruhej "Këto mund të priten vetëm nga mediat në Kosovë, Shqipëri dhe SHBA", duke shtuar se "ky televizion financohet nga të gjithë qytetarët e Serbisë", duke e konsideruar të palejueshme.

Radio-televizioni i Serbisë, është televizion shtetëror, i cili financohet nga taksapaguesit serb.

Madje, gazeta Republike, e ka konsideruar këtë si një imazh tronditës të RTS-së.