Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Portreti i ëmbël nga pushimet e Lyrical Son me familje

Publikuar më 08 Shtator 2019

Artikuj të ngjashëm

Lyrical Son ashtu si gjithë artistët tjerë ka gjetur pak ditë për pushime.

Lyrical Son pas përfundimit të një sezone të suksesshme, ka pushuar bashkë me gruan dhe fëmijët.

Ishte bashkëshortja e tij, Gresa, ajo e cila ka postuar së fundi një fotografi, në të cilën shfaqet pranë Festimit dhe vajzave.

Dyshja po kalonin momente të mrekullueshme pranë fëmijëve të tyre.

Për ndryshe, projekti i fundit muzikor nga Lyrical Son titullohet "Rick Ross" në bashkëpunim me MC Kreshën dhe Lyrical Son.