Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

10 mijë euro për aparatet për fikjen e zjarrit

Publikuar më 30 Shtator 2019

Artikuj të ngjashëm

Ministria e Punëve të Brendshme, ditë më parë ka hapur tenderin e radhës për këtë vit.

Këtë herë, ky institucion ka në plan të furnizohet me disa aparate të caktuara për shuarjen e zjarrit në raste emergjente, shkruan Indeksonline.

Për tenderin "Furnizim me aparate për fikjen e zjarrit mbushja dhe servisimi i tyre", janë ndarë 10 mijë euro.

Përshkrimi i shkurtët i tenderit thotë: Sasia apo fushëveprimi i përgjithshëm (përfshirë të gjitha pjesët dhe opsionet nëse aplikohen) Furnizim me 7 lloje te aparateve per shuarjen e zjarrit, 98 copë dhe servisimi dhe mirëmbajtja e 118 aparate te zjarrit dhe 56 Hidrante