Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Modelja kosovare “pushton” billboardat në Gjermani

Publikuar më 05 Nëntor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Modelja shqiptare që jeton në Gjermani Heidi Lushtaku është në fokus të shumë firmave reklamuese gjermane

Kohëve të fundit ajo është paraqitur në Festivalin e Cannes, ku e kishte tradhtuar fustani dhe i kishte ekspozuar gjinjtë e saj.

Tani, modelja, e cila është e martuar me boksierin Robin Krasniqi, është fytyrë e disa firmave në Gjermani dhe Francë.

E tani, me fytyrën e Heidit mund të përballeni në çdo shtet të Europës, por më se shumti në Gjermani pasi që ajo është fytyrë zyrtare e kompanisë Schild.

Ajo pritet që të jetë fytyrë edhe e disa kompanive të tjera në Europë shumë shpejt.