Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Dua Lipa lutet për shqiptarët pas tërmetit, "Jam e shkatërruar"

Publikuar më 27 Nëntor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

"E shkatërruar nga lajmet e këqija. Zemra dhe lutjet e mia janë me shqiptarët. I dërgoj gjithë dashurinë time në këtë kohë të vështirë,"- kështu shkruan Dua Lipa, në një foto të flamurit shqiptar, postuar në rrjetet sociale, në shenjë solidariteti me zonat e prekura.

Shumë personazhe të tjerë të famshëm janë solidarizuar me situatën emergjente në të cilën ndodhet vendi ynë.