Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

A po e paralajmëron Leonora Jakupi hyrjen në politikë?

Publikuar më 22 Gusht 2019

Artikuj të ngjashëm

Leonora Jakupi ka treguar më në fund nëse po i futet apo jo politikës. Nuk është hera e parë që po qarkullojnë lajme se Leonora Jakupi do ti futet politikës.

E lidhur me këtë, këngëtarja ka vendosur ta japë një përgjigje të prerë. Përmes Instagramit ajo ka bërë të ditur se nuk do të futet në politikë.

Ajo e ka bërë një postim në llogarinë e saj në Instagram, aty ku ka vendosur përgjigjen e shumëpritur e që është "Jo".

Leonora duket se edhe për një kohë të gjatë do t'i përkushtohet muzikës dhe nuk e ka ndërmend të futet në politikë.