Kult-Showbiz

Kult-Showbiz

Jennifer Lopez është fotografuar me frizurë të re

Publikuar më 15 Mars 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Aktorja hollivudiane dhe këngëtare ka bërë ndryshim në imazhin e vet. Jennier Lopez (49) investon mjaft në dukjen e saj dhe falë trajnimeve të përkushtuara dhe ushqimit linjën e vet e ka sjell deri në perfeksion.

Diva latine është e njohur për flokët e saj të gjatë, të cilat i kuron shumë, mirëpo tani ka vendosur për një ndryshim të vogël të imazhit.

Në të vërtetë, aktorja është fotografuar duke dalë nga palestra me flokë goxha të shkurtër.