Rajon-Botë

Rajon-Botë

PS-LSI, kërkojnë shtyrjen e afatit për regjistrimin e koalicioneve (Dokument)

Publikuar më 19 Prill 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Partia Socialiste (PS) dhe Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI) kanë përgatitur kërkesën për shtyrjen e regjistrimit të koalicionit në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ).

Kërkesa është hartuar nga kryetarët e grupeve parlamentare të PS-së dhe LSI-së, Gramoz Ruçi dhe Luan Rama.

Afati për regjistrimin e koalicioneve në KQZ përfundon sot në mesnatë.