Rajon-Botë

Rajon-Botë

Ëmbëlsirat si buqeta lulesh

Publikuar më 11 Nëntor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Juliana, është një kuzhiniere nga Berlini e cila përgatit ëmbëlsira tepër të veçanta, dhe është e njohur për stilin e saj të veçantë në shumë vende të botës.

Ajo është unike në dizajnimin e ëmbëlsirave sikur me buqeta të luleve, transmeton Koha.net.

"Janë ëmbëlsirat më të shijshme që mund të keni shijuar ndonjëherë", ka thënë Juliana.

Për një ëmbëlsirë të tillë, Julianës i duhen orë të tëra për ta përgatitur, pasi ajo ka thënë se i kushton rëndësi çdo detaji që ëmbëlsira të bëhet sa më unike.