Rajon-Botë

Rajon-Botë

Muhamed Zeqiri zgjidhet nënkryetar i LSDM-së

Publikuar më 19 Qershor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Muhamed Zeqiri është zgjedhur nënkryetar i LSDM-së.

Këshilli qendror partisë në mënyrë unanime i përkrahi propozimet e kryetarit Zoran Zaev.

Gjithashtu u zgjodhën edhe anëtarët e ri të kryesisë dhe sekretari gjeneral. Përveç Zeqirit funksionin e nënkryetarit në parti do ta kryejnë edhe Oliver Pasovski, Petre Shilegov, Blagoj Bocvarski, ndërsa nënkryetarë mbesin edhe Damjan Mançevski dhe Frosina Remenski.

Për sekretar gjeneral të LSDM-së u zgjodh nënkryetari i deritanishëm Aleksandar Kiracovski.