Rajon-Botë

Rajon-Botë

Tjetër peticion kundër Bashës

Publikuar më 13 Korrik 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Pas peticionit të degëve të PD në Korçë dhe Vlorë, janë edhe anëtarët demokratë të degës numër 7 në Tiranë, të cilët i bashkohen zërave kundër garës për kryetarin e ri të PD.

Ata i cilësojnë zgjedhjet e parashikuara për në datën 22 korrik si farsë.

Me firmat përkatëse dhe me arsyetimin pse duhet ndalur një garë që ata e cilësojnë false, ata kërkojnë që më parë të bëhet analiza e një rezultati katastrofik që erdhi pas zgjedhjeve të 25 qershorit.

(Peticioni i anëtarësisë së degës nr.7 të PD në Tiranë)