Rajon-Botë

Rajon-Botë

Shqiptarja që mori përkrahjen e Klintonëve për t'u bërë kongresmene

Publikuar më 16 Korrik 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Një shqiptare ishte nominuar nga Partia Demokratike e SHBA'së për një post në Kongresin amerikan.

Suzanna Shkreli nga Malësia e Madhe këtë e synoi në zgjedhjet e 2016's. Partia Demokratike e zgjodhi si të duhurën për të garuar në distriktin e Miçiganit. Këtë histori ajo e ka treguar për Klan gjatë qëndrimit të saj në Kosovë.

E takimi me Bill Klintonin i ka mbetur në mendje një moment. Ajo tregon se si Ish-Presidenti ishte gëzuar me faktin që ajo është shqiptare dhe garon për demokratët.

Edhe për Kosovën ajo ka një mesazh.

Thotë se është e rëndësishme që të synojë ligji dhe që të rinjtë të luftojnë për ta ndëtuar shtetin e tyre.