Rajon-Botë

Rajon-Botë

Erdogan: Nëse Parlamenti e kërkon, do ta përkrah dënimin me vdekje

Publikuar më 16 Korrik 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Presidenti turk Rexhep Taip Erdogan ka paralajmëruar se nëse Parlamenti turk bën kërkesë për futjen e dënimit me vdekje do ta miratojë pa hezitim.

Erdogan natën e kaluar, në një fjalim drejtuar kombit para Parlamentit kombëtar, ka thënë se puçistët kanë sulmuar institucionet që paraqesin demokracinë dhe lirinë e shtetit dhe e cila është garancë e pavarësisë së saj.