Rajon-Botë

Rajon-Botë

Ky njeri, është brenda apo jashtë shtëpisë? (Foto)

Publikuar më 10 Maj 2019

Artikuj të ngjashëm

A është ky njeri brenda apo jashtë shtëpisë? Kjo është pyetja që shoqëron një fotografi që po qarkullon në rrjetet sociale. Dhe për këtë pyetje, ka përgjigje të ndryshme.

Por në fakt çfarë thuhet më tej është se përgjigje të saktë për këtë pyetje nuk ka. Ju mund ta jepni atë vetëm nga ajo se si e perceptoni atë!