Rajon-Botë

Rajon-Botë

Rama publikon foton me të gjithë anëtarët e kabinetit

Publikuar më 09 Tetor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka publikuar një fotografi me të gjithë anëtarët e kabinetit që do të qeverisë për 4 vitet e ardhshme, përfshirë edhe katër kosovarët.

Rama zgjodhi si "Foton e Ditës", një fotografi zyrtare të ekipit qeverisës, i plotësuar tashmë edhe me emrat e zëvendës ministrave.

Kujtojmë se Besa Shahini ka marrë postin e zëvendës ministres së Arsimit, Hajrulla Çeku, zëvendës ministër i Turizmit, Valbona Shujaku, zëvendës ministre e Kulturës, dhe Ilirjana Bajraktari, zëvendës ministre e Shëndetësisë.

Më poshtë keni të gjithë zëvendësministrat e emëruar nga Edi Rama:

Në ministrinë e Financave dhe Ekonomisë do të jenë 4 zv/ministra: Erjon Luçi, Albana Shkurta, Dajna Sorensen dhe Elton Haxhi.

Zv/ministra në Ministrinë e Energjisë dhe Infrastrukturës, do të jenë: Enis Aliko, Altin Bonati , Dorina Qinari, Artan Shkreli.

Në ministrinë e Punëve të Brendshme do të ketë 4 zv/ministra: Rovena Voda, Julian Hodaj, Romina Kuko, Besfort Lamallari.

Në ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme do të ketë 3 zv/ministra: Klea Maliqi, Artemisa Dralo, Etien Xhafaj.

Në ministrinë e Mbrojtes zv/ministër do të jetë Petro Koçi.

Zv/ministra të Drejtësisë do të jenë 2: Toni Gogu, Teuta Godo.

Në ministrinë e Shëndetësisë zv/ministra do të jenë: Bardhylka Kospiri, Mira Rakacolli, Ilirjana Bajraktari, Ardiana Jaku.

Në Ministrinë e Arsimit zv/ministra do të jenë: Besa Shahini, Ervin Demo, Kostandin Shkurti, Shpati Kolgega.

Zv/Ministra të Turizmit dhe Mjedisit do të jenë: Ornela Çuçi, Hajrulla Çeku.

Në ministrinë e Bujqësisë do të jenë zv/ministra: Dhimo Kote, Ermira Rusi, Ilir Halilaj, Roland Kristo.

Në Ministrin e Kulturës zv/ministre do të jetë Valbona Shajaku.