Rajon-Botë

Rajon-Botë

Spasovski: Hetimi për vrasjen e Martin Janushev është në fazë të avancuar

Publikuar më 11 Nëntor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Hetimet për vrasjen e futbollistit të ri, Martin Janushev është në fazë të avancuar, informoi sot ministri për punë të brendshme, Oliver Spasovski.

"Kemi shumë informata dhe të dhëna. Pres që për një kohë të shkurtë të kemi informata shtesë për ndriçimin e plotë të rastit. Por tani nuk dua të zbuloj më shumë detale, të cilat janë pranuar si informatë dhe i analizojmë për hetimin", tha Spasovski.