Rajon-Botë

Rajon-Botë

Babai i Beyonces: Ajo nuk do bëhej e famshme me lëkurë më të errët

Publikuar më 06 Shkurt 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ka ndikuar shumë në rritjen profesionale të vajzës së tij dhe sot ka vendosur të publikojë një libër lidhur me një nga temat më delikate si racizmi.

Bëhet fjalë për babain e këngëtares së famshme Beyonce, Mathew Knowles, i cili duke qenë në profesion pedagog ka folur për racizmin në industrinë e muzikës, duke thënë se Beyonce dhe motra e saj Solange nuk do të ishin aq të famshme nëse do të kishin ngjyrë më të errët të trupit të tyre.

Në një intervistë për Ebony, Mathew Knowles u shpreh se yjet e mëdhenj femra, nuk janë me ngjyrë.

Duket se bindjet e tij babai i Beyonces i ka pasqyruar edhe në librin e tij "Racizmi: Nga sytë e një fëmije".