Rajon-Botë

Rajon-Botë

450 mijë euro për grupin që kundërshton Brexitin

Publikuar më 08 Shkurt 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Miliarderi amerikan George Soros përmes fondacionit të vet ia dha grupit "Më e mira për Britaninë" që përpiqet për shtyrjen e Brexitit, ia ka dhënë 450 mijë euro.

Grupi "Më e mira për Britaninë" përpiqet për shtyrjen e Brexitit dhe mbajtjen e sërishme të referendumit për anëtarësim në Bashkimin Europian.

"Konsiderojmë se populli britanik meriton ta ketë vendimin përfundimtar për marrëveshjen rreth Brexitit dhe besojmë që shteti të jetë mashtruar. Kjo është përpjekje patriotike demokratike për ta kthyer të ardhmen tonë dhe e përshëndesim ndihmën nga shumë qarqe", është thënë nga grupi.