Rajon-Botë

Rajon-Botë

Papa mendon për tërheqje

Publikuar më 15 Maj 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Papa Françesko deklaroi sot se po mendon për atë se kur mund të jetë koha e duhur për t'u tërhequr nga posti.

Ai ka bërë këto komente në lutjen e mëngjesit dhe Vatikani nuk ka bërë të ditur tekstin e plotë të deklaratës.