Rajon-Botë

Rajon-Botë

Prezantohet anija e parë e udhëtimeve turistike në Vlorë

Publikuar më 10 Korrik 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Është prezantuar anija e parë e udhëtimeve turistike në gjirin e Vlorës.

Këtë e ka bërë kryeministri shqiptar Edi Rama përmes një videoje në rrjetin social Facebook.

"Mirëmëngjesi, dhe me anijen e parë të udhëtimeve turistike në gjirin e Vlorës, ju uroj një ditë të bukur ", ka shkruar Rama, duke e shoqëruar publikimin me një video.