Rajon-Botë

Rajon-Botë

Koreja e Veriut vazhdon testimet nukleare

Publikuar më 04 Gusht 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Koreja e Veriut nuk ka ndaluar programet nukleare, kështu duke thyer rregullat e OKB-se, është bërë e ditur në një raport nga Këshilli për Siguri i OKB-së.

Gjithashtu është thënë se Pyongyang ka një rritje të madhe të trafikimit ilegal të vajrave nga anija ne anije, si dhe është munduar të shesë armë jashtë vendit.

Raporti konfidencial i përgatitur nga një grup ekspertësh të pavarur është dorëzuar në Këshillin e Sigurisë ditën e premte.

Koreja e Veriut deri më tani nuk ka komentuar në lidhje më të gjeturat e këtij dokumenti.