Rajon-Botë

Rajon-Botë

Referendumi në Maqedoni, deri më tani vetëm një incident serioz

Publikuar më 01 Tetor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Xhelal Bajrami, prokuror përgjegjës i Prokurorisë Publike te Maqedonisë për Referendumin, në një konferencë për medie ka paraqitur të dhëna rreth zhvillimeve gjatë procesit të votimeve, raporton Gazeta Express.

Në një konferencë për medie ai ka thënë se deri me tani ka ndodhur vetëm një incident serioz ne Shkup, ku një person ka sulmuar 3 zyrtar policor dhe i cili është arrestuar.

Ndërkohë, në qarqet tjera të prokurorisë së shtetit maqedonas, nuk është raportuar ndonjë incident serioz me elemente të veprës penale.

Sot në Maqedoni është duke u mbajtur referendumi ku qytetarët do të vendosin për marrëveshjen me Greqinë për çështjen e emrit.