Rajon-Botë

Rajon-Botë

Parlamenti i Shqipërisë rrethohet nga efektivë policie dhe tela me gjemba

Publikuar më 13 Qershor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ndonëse nuk ka një paralajmërim për protestë nga opozita, mësohet se policia ka marrë paraprakisht masat duke shtuar forcat e sigurisë, transmeton Dita.

Rreth 250 forca policie janë angazhuar para Parlamentit. Gjithashtu perimetri i jashtëm i saj është rrethuar nga gardhi metalik dhe teli me gjemba, një masë kjo e marrë edhe më herët nga ana e uniformave blu në seancat e kaluara.