Rajon-Botë

Rajon-Botë

Përplasje të forta mes demostruesve dhe policisë, pamjet nga protesta në Hong Kong

Publikuar më 23 Gusht 2019

Artikuj të ngjashëm

Protestat e dhunshme vazhdojnë në Hong Kong.

Shumë të rinj u përleshen me policinë një protestë e cila kësaj radhe u zhvillua në stacionin e trenit Yuen Long.

Protestuesit përdorën fikëse zjarri, miell, ujë dhe ndërtuan barrikada për të mbajtur larg policinë.

Në ditët e ardhshme parashikohen protesta më masive dhe më të dhunshme.