Rajon-Botë

Rajon-Botë

Meta falënderon Kosovën për ndihmën

Publikuar më 26 Nëntor 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ka falënderuar Kosovën për ndihmë.

Duke publikuar një fotografi në facebook, të realizuar nga "Image of Kosovë" të njësive të Forcës së Sigurisë së Kosovës duke shkuar në Shqipëri, Meta ka falënderuar Kosovën për ndihmën që ka nisur.

Sot presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj, njoftuar se Kosova është mobilizuar për t'i dhënë ndihmë.