Rajon-Botë

Rajon-Botë

Kina drejt normalizimit, nuk raportohen raste të reja me COVID-19

Publikuar më 19 Mars 2020

Artikuj të ngjashëm

Për herë të parë që nga shpërthimi i coronavirusit në dhjetor, Kina nuk ka raportuar raste të reja të transmetuara brenda vendit.

Sipas BBC, përcjell Telegrafi, të gjitha rastet e reja të konfirmuara të mërkurën, 34 gjithsej, dhe shumica e çështjeve të fundit të Kinës, kanë qenë persona që kanë hyrë nga vendet e tjera, që cilësohen si raste të importuara.

Në listën e mëposhtme i gjeni rastet e importuara nga coronavirusi në Kinë.

Latest on imported cases in the Chinese mainland:
Iran: 47
Italy: 41
Spain: 28
UK: 25
US:7
France: 6
Philippines: 6
Thailand: 5
Saudi Arabia: 4
Hungary: 3
Austria: 2
Switzerland: 2
Egypt: 1
Indonesia: 1
Netherlands: 1
Portugal: 1
Brazil: 1
Luxembourg: 1
Unconfirmed: 7